Drönaren fotograferade video till Winnerbäck för exakt ett år sen på uppdrag av VisitLinköping.

Stillbild samt drönarfilm/bild stod på beställningen, vilket gjorde att många kalorier gick åt under kvällen – men så kul!

Efter leveransen ville även filmteamet från Norge, Kamerakameratene och Svensk Filmindustri –  som producerade en dokumentär om Lars, ta del av materialet. Vilket dom fick med glädje!  Senare levererades också mer drönarfilm och nu är det så dax för premiär.
Inte för att jag står för några stora filminsatser – även om insatsen är inte helt obetydlig, så var det jättekul att få vara del av en filmproduktion. Framför allt när Linköpings Son, och min namne, är huvudrollsinnehavare!

Vill du veta mer om mig och Hejdlösa Bilder har jag beskrivit mitt sätt att arbeta på Företaget. Välkommen!