Drönarfoto av Gripen E hos SAAB. Jag bara MÅSTE visa en av de bilder som får mitt hjärta att klappa lite snabbare. När man är en flygnörd så är det svårt att inte börja gråta när man ser bilder som den här i sökaren.

Drönaren kan verkligen användas i många olika situationer. Om du vill se exempel på fler, besök gärna drönarbilder. Där ser du ett litet, litet urval av alla de leveranserna jag gör av drönarfoto.

Som drönarfotograf har jag de dokument som krävs för att framföra drönaren. Vilket borde vara en självklarhet för alla som skickar upp dessa farkoster. Som drönarfotograf ska du till exempel ha ett körkort samt ha drönaren registrerad hos Transportstyrelsen.
Drönaren är en DJI Inspire 2, Zenmuse X7 med fasta raktecknande objektiv, från 9 till 50 mm. Levererar i RAW och jpeg, 24 megapixel. Samt filmar drönarfilm upp till 6,2K i CinemaDNG, RAW och AppleProResulotion RAW.

Drönarfoto är en jätterolig utveckling av firman. Har du andra ideér som inte finns med? Hör av dig till Fotograf Lasse Hejdenberg. Välkommen!