Drönare

Drönare – Skeldar – i Finland skulle dokumenteras. Tyskland, Belgien, Canada och Nederländernas flottor har valt UMS Skeldar V-200 till deras flottor. Min resa till Finland, den här gången, innehöll många intressanta upplevelser som ledde fram till bilder med Människan på Jobbet och många minuters drönarfilm. Vinden ven och skummet yrde – men vilket äventyr!

Då jag anlitas vill ofta kunderna utnyttja alla möjligheter av mina olika investeringar. För att säkerställa att jag ska kunna stå för utlovad leverans från drönaren, har jag under Coronan investerat i ytterligare en. Drönarfilm och drönarfotografering blir annars oerhört sårbart. Till exempel vid, drönare Skeldar, ven vinden så mycket att jag aldrig kunde vara helt 100% säker på att den skulle komma tillbaka. En dag kan vara full av överraskningar då jag skickar upp drönaren. Men vem vill att varje dag ska se likadan ut?

Fotograf Lasse Hejdenberg med drönare som levererar upp till 6,2K i CinemaDNG, RAW och AppleProResulotion RAW. Välkommen!

På kvällen / natten blev jag själv fotograferad … inte så ofta det händer! : )

Kund UMS SKELDAR logotype

Här kan du se vad Skeldar gjorde med delar av materialet!