Integritetspolicy

HEJDLÖSA BILDER AB

Min webbplatsadress är: https://www.hejdlosa.se.

Media

Besökare till webbplatsen kan ladda ned vissa bilder på webbplatsen. Observera dock att Copyright rätten tillhör Hejdlösa Bilder AB, alternativt beställaren.


Cookie filer används för att sidan ska fungera på ett tillfredställande sätt samt i analyssyfte.


Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. Till exempel Google analytics, vilken min sida är kopplad till.


Vilka vi delar dina data med

Jag delar inte dina data med andra webbplatser i annonssyfte.


Hur länge jag behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.


Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.


Vart dina uppgifter skickas

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.