Välkommen tillbaka från semestern!

Så kom en ny sommar och en ny SENsommar – det är ju lite tidigt att kalla det höst i augusti …

Bilderna som följer är en blandning från november/december förra året. Våren var full med massor av intressanta och roliga uppdrag. Pressreleaser, reportageuppdrag bland annat för Kamratposten, Kommunalarbetaren gjorde ett reportage om en bokcirkel, Bryggaregården flyttade hus genom Linköping, Garnisonsnytt producerades, Industridagen, Vreta Kluster hade seminarium, Överbefälhavaren flög Gripen, fastighetsbilder på Valla Berså, produktbilder med mera med mera. Den start som det här året har haft har jag/vi faktiskt aldrig skådat tidigare. 

Att ha sitt drömjobb och gå ut hårt i unga år och sen bara öka – det kan jag verkligen rekommendera! Jag har så roligt på jobbet att jag får “ståpäls” bara jag tänker på det.

Håll till godo och hör av dig om det är något du undrar över.