Sommaren flög förbi!!

Givetvis var det ju en bra sommar eftersom vi inte hade långtråkigt en enda gång! Men jösses vad fort det gick .. Varvade ner 4 långa sköna veckor – vilket jag inte har gjort den här årstiden på 15 år så det var dax, man blir ju inte yngre precis.

Efter det ryckte jag in hos Corren och Norrköpings Tidningar i början av augusti, tidnings-murvel takterna går fortfarande att plocka fram. Men dagen innan jag skulle börja kliade det i avtryckarfingret ordentligt så då åkt ena sonen och jag ut på slätten och lekte med drönaren. Resultatet är upplagt på YouTube så håll till godo om du är intresserad. För dig som använder mobil, använd den här länken; YouTube.

Direkt efter avslutad tjänstgöring i tidningarnas tjänst drog firman igång som vanligt, så nu springer jag igen. Välkomna tillbaka alla ni andra också. Ser fram emot att leverera era tjänster resten av året! / Lasse