Sommar 2016

Då kommer den omedelbara frågan; Hur fort kan tiden gå?

Sommar 2016 och första halvåret var alldeles fullt av intressanta uppdrag.

För att nämna några;
SAAB rullade ut Gripen NG, som betyder Next Generation för er som inte är insatta i flygtermer. Levererade då rörliga bilder till  indisk TV, India Today, samtidigt som jag levererade en del bilder till SAAB.

Arbetet med Holmens personaltidning fortsätter, här ett nummer i PDF om intresse finns för att titta.
Bäst på papper 

STO kom in som en ny kund. Flera dagars fotograferande både i nya fabriken, personal och produkter. Jätte roligt – Välkomna! Bilder publiceras hos mig då STO har gått vidare i sin process.

Ett annat kul uppdrag var då vi besökte en byggarbetsplats för Byggnadsarbetarens räkning. Där gjordes ett reportage om att det idag inte pratas på rasterna utan … Googlas förstås!

                                                                                       För mig är valet självklart … jag vet, smaken är som baken. : )
Vad mer?
För KP:s räkning var vi en lördag på Mantorp Park och följde en motorintresserad kille då han fick sin dröm att gå i uppfyllelse. Att åka på Mantorp Park … Bilder kommer senare.

Drönaren används mer och mer. Framförallt som ett komplement till bildleveranser. Jag brukar komma ihåg att fråga er kunder om ni önskar rörlig bild – men även solen har sina fläckar. Fundera gärna i förväg om det kan vara ett alternativ för dig då du beställer. Champagnefrukosten i Trädgårdsföreningen var ett av tillfällena som drönaren var uppe. Film på min kanal på Youtube.

Nya porträttbilder har tagits på olika håll. Glada och nöjda kunder gör MIG glad!

Jag gör nu några veckors uppehåll mitt i sommarn men telefonen är alltid på, så vill du något – hör av dig.
Jag önskar alla en riktigt bra och trevlig sommar! / Lasse