Diverse fotograferingarna med Hejdlösa Bilder …

… har som vanligt varit av skiftande art. Eftersom jag aldrig lägger ut några bilder innan kunderna har använt dom, känns det alltid som att jag lägger ut “gamla” bilder. Så klart inte gamla “på riktigt” men känslan blir så eftersom det ibland går lång tid, mellan fotograferingstillfället och när jag lägger ut dom här.

Året som gått har varit mer än tillfredställande, vilket jag och vi är ödmjukt tacksamma för. Garnisonen hade leverans av bilder till sin tidning för sina hyresgäster under våren, Stångåstaden hade några leveranser och SAAB fick ett antal besök. Att nämna alla vid namn är på gränsen till omöjligt, så det ska jag låta bli. : )

Under sommaren hade jag 5 veckor semester – igen!! Vilken njutning. Familjen njöt i fulla drag och grabbarna växer upp och lever mer och mer sina egna liv – så som det ska va´!

Efter sommaren har det ju varit premiär på Winnerbäck filmen, som jag levererade alla drönar bilder till. Svegro har haft en företagsfotografering med diverse produktbilder. SAAB är ju alltid lika roligt – kan flygplan bli tråkiga? Inte i min värld!! En hel del fackföreningspress och även Landstinget har fått leveranser. Produktbilder och en videofilm till Narr konfektyr och så inte att förglömma att Holmen besöktes.

Jag hoppas att ALLA – även de kunder som inte har nämnts här – känner att varje leverans är en investering.
JAG ÄR INTE NÖJD FÖRRÄN DU ÄR NÖJD!

 

ETT STORT TACK FÖR DET GÅGNA ÅRET!
Jag hoppas att jag får förtroende att fortsätta leverera!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! 
Lasse Hejdenberg fotograferar

Några blandade arbetsprover från året som gått.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara