Fotograf Lasse Hejdenberg fotograferar genom Hejdlösa Bilder sen 1994

1991 började jag som frilansande fotograf men 1994 startades Hejdlösa Bilder AB. Är du intresserad av att veta mer om min historia så är du välkommen att läsa mer på Företaget – där beskriver jag vad jag står för mer ingående.

Kortfattat så fotograferar jag bildmaterial till företag som innefattar personal, miljöer, arkitektur, och detaljer. Vissa vill också ha produktfotograferingar utförda vilket jag också levererar. I Portfolion hittar du ett arkiv av bilder, vill du ha mer dagsaktuellt material så kan du fortsätta att botanisera här i bloggen. På senare tid har också drönar fotograferingar kommit in i orderblocket.

Jag jobbar med nöjd-kund-garanti. Det vill säga att jag är inte nöjd förrän du är nöjd – därför är kommunikation en bra grundsten att stå på. Det är inte så ofta garantin löser ut, härom sistens var det en kund som hade glömt att raka sig och när han såg resultatet var han inte helt nöjd … inte jag heller.
Vi fotograferade om – båda blev nöjda!

Jag är medlem av SFF, PFK och Blf som de organisationer vi fotografer har att förhålla oss till.
Hemsidan täcker det du behöver ha för att nå mig – Välkommen! / Fotograf Lasse Hejdenberg