Bilder konferens Linköping, Transportforum 2016

Bilder konferens Linköping, tillställningen tilldrar sig i Konsert o Kongress, två dagar första arbetsveckan i januari varje år. Mitt uppdrag består i att dokumentera föreläsningar, mingel, middag, uppträdande och den allmänna stämningen. Då fler än en föreläsning pågår samtidigt, oftast 6-8 stycken, gäller det att hålla tungan rätt i munnen och ta bilder på rätt personer vid rätt tillfälle. Efter att ha utfört uppdraget i flera år är det mycket uppmuntrande med tillrop som påtalar att; “Just jag har faktiskt aldrig varit med på bild!” – Det ändras alltid på med en förhoppning om att just dessa bilder ska plockas ut ur dom hundratals som levereras för publicering.

Bilderna har hitintills lett till stor respons och målsättningen är att varje år lägga ribban lite högre. Efter första dagen levereras de första bilderna under natten för publicering internt och på hemsidan. Följ länken så hittar du VTI´s publicering

Jag kommer att lägga upp fler bilder här också, men just nu har leveransen en högre prioritet. Här är, så här långt, ett axplock ur leveranserna – håll till godo! Fler bilder i portfolion.